Teaterforestillingen “EN LILLE SMULE UBEHAG” – en autentisk kræftfortælling

Rystende komisk cancer-monolog – en autentisk kræftfortælling

Et empatisk, varmt, rørende og hysterisk morsomt skuespil om…prostatakræft. Ja! EN LILLE SMULE UBEHAG er en fantastisk historie om noget helt igennem forfærdeligt. Den prisbelønnede amerikanske dramatiker Jeff Metcalf har skrevet et bemærkelsesværdigt humoristisk og følsomt drama om hans egen transformerende rejse igennem kræften.

”Frank, dine kolesteroltal er pæne, du har et stærkt hjerte, men dine PSA-tal er kritiske.” Jeg sagde det ikke til nogen, ikke engang til min hustru igennem 20 år. Det er det dummeste øjeblik i min ægteskabelige karriere, og tro mig – dem har der været mange af.

Komisk guld

I EN LILLE SMULE UBEHAG får en 55-årig professor konstateret den hyppigste cancerform blandt mænd. Skuespiller Holger Østergaard zapper ind i de følelsestilstande og karakterer, som Frank Fjordby møder på sin vej, da han med et bliver patientliggjort. Fra drænende bivirkninger, angstprovokerende venteværelser, til intime samtaler med læger, familien, døden og såmænd også Franks sammenbidte ringmuskel, der ikke vil åbne sig for videnskaben. Tag med på en gribende one-man mission, der kanaliserer frygten og sårbarheden, men som også er belagt med et tykt lag komisk guld, der vækker håbet.

Du kan læse meget mere om forestillingen i denne artikel fra Kristligt Dagblad d. 6. februar 2019: https://www.kristeligt-dagblad.dk/kultur/humor-kan-aabne-de-tunge-doere

Rabat for PROPA medlemmer

PROPA har indledt et samarbejde med Teatret Svalegangen, så alle PROPA medlemmer får 25% rabat på billetter til forestillingen i hele spilleperioden.

Du skal blot skrive “propa” i feltet ‘Indløs kampagnekode’, når du kommer til betaling via nedenstående link – så trækkes rabatten fra normalprisen (kr. 195,-), så din pris bliver kr. 146,- pr. billet.

Se interview-videoen mellem skuespiller og instruktør, som går tæt på arbejdet og tankerne med forestillingen.

Forestillingen “En lille smule ubehag” spiller fra den 23. marts 2019 til den 13. april 2019 på Teatret Svalegangen i Aarhus, Ny Sal.

SPILLEPERIODE 23. MAR – 13. APR 2019
SCENE NY SAL
TID 19.30, LØR 16.00
PRIS 195 KR.

MEDVIRKENDE HOLGER ØSTERGAARD
TEKST JEFF METCALF
INSTRUKTION PER SMEDEGAARD
OVERSÆTTELSE ABC SPROG
LYDDESIGN ANTON BAST
LYSDESIGN HENRIK SLOTH

PRODUCERET AF TEATRET SVALEGANGEN