Jeres samliv ændrer sig

De fleste mænd, der bliver ramt af og behandlet for prostatakræft, bliver ramt på sexlysten. Der er der mange årsager til. Mange mænd får problemer med rejsningen, og for nogle er der ikke længere muligt at gennemføre et samleje.

Og det betyder, at dit og din partners samliv ændrer sig. Mange oplever, at det er svært at finde hjælp – og at det er meget svært at tale med venner og familie om den nye situation, du står i.

For – i virkeligheden taler vi danskere kun sjældent om vores sexliv.

Vi er her for at hjælpe

I PROPA hjælper vi dig med at finde svar på de mange spørgsmål, du sidder med. Og du får råd og vejledning om, hvordan du også i fremtiden kan have et kærligt samliv og føle den stærke gnist mellem dig og din partner som elskende.

Gennem foreningen har du også mulighed for at finde ligesindede, der har været igennem forløb, der minder om dit.

Med andre ord – du er ikke alene.

Du kan altid ringe til en af vores patientstøtter, som selv har erfaring med at være kræftpatient og kan rådgive om at leve med sygdommen. Du finder vores patientstøtter her.

I ProstataGuiden vil du kunne finde svar på en lang række af de spørgsmål, der rejser sig i hverdagen.

SundhedsTV kan du se og høre prostatakræftpatienter dele deres tanker om sygdommen og dens følger.

Se PROPAs folder om Rejsningsproblemer

   

TILBUD TIL PROPAs MEDLEMMER

Sexolog og parterapeut Else Olesen har udviklet et on-line forløb til mænd, der ønsker at gøre noget ved deres seksuelle udfordringer. Forløbet, der hedder 6LIV MED PROSTATAKRÆFT, består af en række videoer, som nøje beskriver, hvad du (og din evt. partner) kan gøre for at sikre et nyt og godt seksualliv efter din prostataoperation.

Se tilbuddet her

Aktiviteter

Hjælp os

Patientstøtte

Bliv medlem