PROPA på Facebook

75 procent af alle danskere bruger Facebook. Det gør Facebook til en effektiv kommunikationsplatform med masser af muligheder for vækst og sammenhold i PROPA.

I PROPA har vi valgt at få en Facebook-side for at skabe bedre synlighed for både nuværende og nye medlemmer. Især rekrutteringen af nye medlemmer er utrolig vigtig for vores forening, og det håber vi, at Facebook kan hjælpe os med.

Vi bruger Facebook-siden til at skabe opmærksomhed omkring vores arrangementer og hermed fremme det sociale sammenhold mellem medlemmerne. Selvfølgelig vil vores Facebook-side også løbende blive opdateret med information om de nyeste behandlingsmetoder, spændende artikler og billeder fra de arrangementer, vi holder.

Facebook – et supplement til vores informationskanaler

Men bare rolig! Vi glemmer ikke alle jer, der ikke har en Facebook-profil. Vi ændrer ikke informationsniveauet på vores hjemmeside, og medlemsbladet PROPA-Nyt udkommer lige så ofte, som det plejer. Facebook er blot et supplement til vores andre kommunikationskanaler, så vi blandt andet kan tiltrække nye medlemmer.

Er du allerede på Facebook, eller har du fået lyst til at oprette en Facebook-profil? Så gå ind og find vores Facebook-side PROPA Prostatakræftforeningen og følg med i de seneste nyheder, arrangementer og billeder fra os i PROPA.

FØLG, DEL og LIKE os på Facebook, så vi kommer endnu bredere ud.

   

   

Lukket Facebook-gruppe PROPA Mand-til-Mand

PROPA Mand til Mand er en lukket Facebook-gruppe – kun for mænd og kun for PROPA medlemmer.

Her kan du dele spørgsmål, tanker, erfaringer m.m. med andre ligesindede i et lukket forum. Det, der deles i gruppen, bliver i gruppen.

Vi håber, at mange medlemmer af PROPA vil bidrage med kommentarer og erfaringer med behandling af deres prostatakræft, og derigennem hjælpe ligestillede med de spørgsmål, som der efterspørges svar på.

Jo flere vi er, jo bedre kan vi hjælpe hinanden. Men husk, du skal være mand, og du skal være medlem af PROPA.

Lukket Facebook-gruppe PROPA Kvinde-til-Kvinde

PROPA Kvinde til Kvinde er en lukket Facebook-gruppe – kun for kvinder, som er pårørende til prostatakræftramte mænd.

Her kan du dele spørgsmål, tanker, erfaringer m.m. med andre ligesindede i et lukket forum. Det, der deles i gruppen, bliver i gruppen.

Vi håber, at mange pårørende til PROPA-medlemmer vil bidrage med kommentarer og erfaringer med behandling af deres prostatakræft, og derigennem hjælpe ligestillede med de spørgsmål, som der efterspørges svar på.

Jo flere vi er, jo bedre kan vi hjælpe hinanden. Men husk, du skal være kvinde, og du og/eller din mand skal være medlem af PROPA.

Aktiviteter

Hjælp os

Patientstøtte

Bliv medlem