Er du ramt af prostatakræft i en tidlig alder?

Er du mellem 40 og 60 år og ramt af prostatakræft, har du måske brug for et netværk af ligesindede?

Facebook-gruppen ’De Unge Prostata Drenge’ er oprettet, fordi de unge prostatapatienter ofte står meget alene, da tilbud til patienter ofte henvender sig til lidt ældre mænd og deres pårørende. Som bekendt er de fleste patienter jo mellem 65 og 80 år.

Facebook gruppen ”De Unge Prostata Drenge”, som er en lukket gruppe, man skal søge optagelse i, har eksisteret siden 2015.

Formålet er at råde og vejlede hinanden, og medlemmerne mødes et par gange om året. Alle møder holdes i Kræftens Bekæmpelses Huse forskellige steder i landet.

Du finder Facebookgruppen “De Unge Prostata Drenge” her

Kontaktperson: Lars Emil Hinrichsen, Birkevangen 10, 8355 Solbjerg, tlf. 20 45 72 09.

Se filmen om De Unge Prostata Drenge

Filmen følger seks mænd, der alle har fået prostatacancer i en ung alder, gennem sommeren 2020. De støtter hinanden gennem den lukkede Facebook-gruppe.

Filmen er tænkt til at holde enhver ung mand i hånden, som lige har fået diagnosen prostatacancer. Men den kan med stort udbytte ses sammen med hans partner/ægtefælle. Den kan også bruges til at få andre af ens nærmeste til at få en indsigt i, hvad man går igennem. Faktisk burde enhver i sundhedssystemet se den, så de forstår de særlige udfordringer vi unge kæmper med.

Se filmen her

Filmen er produceret af Keld von Eyben/Eyben Film – varighed: 35:10

Aktiviteter

Hjælp os

Patientstøtte

Bliv medlem