Generelle brugerbetingelser

Disse betingelser gælder for alle brugere af PROPAs hjemmeside. Det er vigtigt, at du kan acceptere betingelserne, når du bruger propa.dk

Ikke en erstatning for lægelig rådgivning

Oplysningerne på denne hjemmeside er af generel karakter og skal ikke anvendes som erstatning for rådgivning, undersøgelse eller behandling af en autoriseret læge.

Indholdet må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling. Det er derfor af afgørende betydning, at du konsulterer en læge, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit eller pårørendes helbred.

Ansvarsfraskrivelse

PROPA og andre forfattere kan ikke gøres ansvarlig for nogen skader eller gener, der er en konsekvens af brug eller misbrug af informationer på hjemmesiden.

PROPA forbeholder sig ligeledes ret til at ændre i kapacitet og indhold på portalen uden varsel og uden at kunne gøres ansvarlig for noget tab i den anledning.

Såfremt portalen indeholder links til 3. mands hjemmesider, kan PROPA ikke gøres ansvarlig for indholdet på sådanne hjemmesider.

Etik mv.

PROPA forbeholder sig ret til at fjerne materiale, der anses for at være upassende, stødende, fornærmende, injurierende, kvaksalverisk, indeholder reklame, udokumenteret, ulovligt, eller som på anden måde efter vores opfattelse strider mod god moral og etik. Tilsvarende forbeholder PROPA sig ret til at lukke/afvise adgangen for brugere, som ikke opfylder disse krav.

Rettigheder til materialet på portalen

Alt materiale, inklusive varemærker og logoer på portalen, tilhører enten PROPA eller PROPAs samarbejdspartnere. Dette gælder også eventuelle indlæg fra brugere. Materialet er således beskyttet efter ophavsretsloven eller anden lovgivning.

Materialet må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden forudgående skriftlig tilladelse fra PROPA.

Privat brug af materialet

Brugere må gerne printe materialet ud til egen privat ikke-kommerciel brug på følgende betingelser:

  • At dokumenterne forbliver hele, uredigerede og uden ændringer
  • At intet gebyr tages for privat udlån af materialet
  • At disse brugerbetingelser vedhæftes
  • At kilden angives

Såfremt det i umiddelbar tilknytning til materialet er nævnt, at der er en friere adgang til at benytte materialet, er den friere adgang gældende.

Behandling af personlige oplysninger

For at kunne yde dig de services, som PROPA tilbyder på hjemmesiden, er det i et vist omfang nødvendigt at registrere personlige oplysninger om dig. Dette vil dog alene ske i overensstemmelse med gældende lovgivning og under forudsætning af, at du har givet samtykke til behandlingen af dine personlige oplysninger. PROPA har udarbejdet en Privatlivspolitik, som nærmere redegør for behandlingen af de personlige oplysninger, der er gældende for alle brugere af hjemmesiden.

Ændringer af disse brugerbetingelser

PROPA kan til enhver tid ændre i disse brugerbetingelser, og det er brugernes eget ansvar at gøre sig bekendt med sådanne ændringer. Den nyeste version vil til enhver tid være tilgængelig her.

Læs mere

Etiske regler
Privatlivspolitik
Handelsbetingelser
Cookiepolitik

Senest opdateret: 24. oktober 2018