Vi hjælper også pårørende

Når et menneske får kræft, rammes hele familien. Sygdommen påvirker ofte familiens liv både praktisk og følelsesmæssigt. Det er hårdt for alle parter – også for de pårørende.

Som pårørende skal man forholde sig til en række nye og ukendte ting. Samtidig presser en række tanker og følelser sig på. Så er det rart at kunne dele det med andre kvinder, der selv er i samme situation og forstår, hvordan man har det.

Pårørende grupper

I PROPA har vi oprettet en række pårørendegrupper, hvor kvinder kan mødes og dele deres problemer som pårørende til en prostatakræftramt mand. Kontakt evt. PROPAs sekretariat for at høre, hvordan du kommer i kontakt med en pårørendegruppe i din nærhed eller får startet en gruppe op i dit område.

Patientstøttegruppe

PROPA har oprettet en Patientstøtte gruppe bestående af frivillige mænd, som hver især har gennemgået forskellige behandlinger for prostatakræft samt en uddannelse i at tale med andre patienter.

Find støttepersoner (kvinder) i vores Pårørende grupper

Find støttepersoner (mænd) i vores Patientstøttegruppe

Få mere at vide om om prostatakræft og gode råd til  pårørende igennem vores ProstataGuide. Så er du klædt bedre på til at takle livet som pårørende til en prostatakræftramt mand.

Aktiviteter

Hjælp os

Patientstøtte

Bliv medlem