Brug NemTilmeld

ved dit næste arrangement i din Region eller Lokalafdeling

NemTilmeld er et tilmeldingssystem, som letter tilmeldingen til møder og arrangementer.

Ofte overtræder vi GDPR-reglerne, når vi afholder arrangementer – helt uden at vide det. NemTilmeld hjælper dig til at passe ordentligt på persondata om dine deltagere – og overholde reglerne.

Når du tager imod tilmeldinger gennem NemTilmeld, opbevares dine deltageres persondata sikkert i Danmark og slettes automatisk efter et valgt tidspunkt, så du ikke skal bekymre dig om det.

NemTilmeld fjerner manuelle arbejdsgange – fx opdatering af deltagerlister og registrering af betalinger.

  

Hvordan?

NemTilmeld giver sponsorerede konti til frivillige foreninger og lignende uden lønnede ansatte – dvs. alle regioner og lokalafdelinger.

Man kan oprette en sponsoreret konto her: https://www.nemtilmeld.dk/loesninger/sponsorat/

Du finder brugervejledning på linket nedenfor.

Med en sponsoreret konto følger 20 brugere, så I kan være flere, der kan oprette arrangementer på kontoen.

Èn konto hos NemTilmeld har én identitet, dvs. et navn og et logo. I må oprette alle de konti, I ønsker. (Det kunne f.eks. være en konto til hver af udvalgene og regionerne, og én til hver af lokalafdelingerne – men det må I aftale i jeres region).

 

Funktioner i NemTilmeld:

 • Indstil hvilke informationer, deltagerne skal udfylde ved tilmelding
 • Opret egne felter med oplysninger, som deltagerne skal udfylde ved tilmelding. Det kan være tekstfelter, rullemenuer samt afkrydsnings- og datofelter
 • Opret tilvalg, deltagerne kan eller skal vælge ved tilmelding (f.eks. valg af workshops eller overnatning) og gør det muligt for deltagere at ændre i deres tilvalg senere.
 • Indstil, om arrangementet er en del af en serie af arrangementer, du tilbyder
 • Track og kategoriser besøgende på dine tilmeldingssider og se, hvor mange besøgende, der tilmelder sig.
 • Gør det muligt for deltagere at rette deres oplysninger selv
 • Gør det muligt for deltagere at framelde sig (ved betalingsarrangementer tilbageføres deltagerbetalingen automatisk)
 • Indstil, om du vil have informationer om alle deltagere eller blot personen, der udfylder tilmeldingen, samt antal pladser, vedkommende bestiller
 • Indhent samtykke til indsamling og behandling af personfølsomme oplysninger
 • Indstil, om der skal ligge forudfyldt information (fx personens navn, e-mail og firma) i tilmeldingsformularen, når inviterede bruger linket i deres invitation for at tilmelde sig
 • Sæt begrænsning på hvor mange personer, en deltager kan tilmelde
 • Angiv et tidspunkt for, hvornår tilmeldingen skal starte
 • Aktivér en “dørmand” på dit arrangement, der sikrer, at det kun er inviterede, der kan tilmelde sig og sæt et maks på hvor mange billetter, de inviterede kan bestille.

Brugervejledning

> Sådan opretter du et sponsorat ved NemTilmeld konto

   

Demovideoer og hæfter

NemTilmeld har en lang række nyttige funktioner, som kan spare dig for en masse tid, når du afholder arrangementer. De mest benyttede funktioner gennemgås  i “NemTilmelds kursuslokale”.

Online kursuslokalet kan gennemføres i rækkefølgen fra start til slut. Du kan også løbende tilgå en eller flere af videoerne efter behov og helt i dit eget tempo. Videoerne er inddelt i forskellige kapitler til højre, så det er nemt at huske, hvor du kommet til. 

Der er også lavet et hæfte med opgaver som supplement til videoerne. Disse kan du hente  i samme link og arbejde med som ekstra træning, hvis du har behov for det.