Podcasts

Lyt til livet med Prostatakræft

I forbindelse med kampagnen ”Det, vi ikke taler om” har PROPA produceret en række podcasts om at leve med følgevirkningerne efter behandlingen for prostatakræft.

Foreløbig – primo marts 2021 – er der færdigproduceret én podcast, men der er flere på vej i løbet af foråret 2021.

Vores podcasts er lavet i direkte samarbejde med medlemmer af PROPA, som har haft prostatakræften og dens følger helt inde på livet. Mennesker, der har måttet lære at leve med kræftens følger. Det er historier om usikkerhed og tvivl, kamp og håb. Men mest af alt om viljen til at komme videre.

Hvad er en podcast og hvordan aflytter jeg den?

En podcast er kort og godt en lydoplevelse, som du kan aflytte fra din smartphone, computer eller tablet. Du skal blot klikke på afspilleren nedenfor – så kan du høre podcasten.

Hvis du vil have vejledning i at hente podcastprogrammer, kan vi henvise til Ældre Sagen, der har en glimrende vejledning på deres hjemmeside, som kan hjælpe dig videre. Find vejledningen her.

ROADTRIP MED INKONTINENS

Hør Claus fortælle om sin kamp mod den ufrivillige vandladning, der ramte ham. Hør, hvordan han først lærte at leve med det – og til sidst også fandt måder at bekæmpe sin inkontinens på. Og det hele begynder på et roadtrip i USA med familien sammen med en gammel drøm om at stå ved Jimi Hendrix’ grav…..

AFSPILLER:

PODCAST OM IMPOTENS

Kommer snart

PODCAST OM INTIMITET I PARFORHOLDET

Kommer snart