Rehab-rejse til La Palma

Nu kan PROPAs Udvalg for Sport og Motion i samarbejde med BRAVO Tours præsentere alle PROPA medlemmer for en spændende Rehab-tur: Vi har nemlig fået BRAVO Tours  til at lave en tur til den uspolerede kanarie-ø La Palma, specielt designet til os med prostatakræft og vores partnere.

  

Tidspunkt

Rejsen varer en uge og løber af stablen fra d. 20. til d. 27. april 2023.

  

Egne instruktører

PROPAs egne instruktører arrangerer privat vandaerobic og morgengymnastik for alle deltagere, ligesom du selvfølgelig kan benytte dig af hotellets mange sports- og træningsfaciliteter under hele rejsen. La Palma Princess Vital & Fitness er et sportsresort med topmoderne træningsfaciliteter, hvor du vil opleve de perfekte rammer til både træning og afslapning.

Rejsens indhold fokuserer på velvære, rehabilitering og samtale med andre mennesker i samme situation som dig. I løbet af ugen vil der være god mulighed for at skabe netværk og erfaringsudveksle med ligestillede.

  

Læs mere om rejsen her

  

Fakta om rejsen
Rejsen koster 6.999,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse og inkluderer:
  • All Inclusive
  • Fly fra Billund eller København t/r
  • Dansktalende rejselederservice
  • 1 stk. bagage + 1 stk. håndbagage pr. person
  • Transfer til/ fra hotel
  • PROPA instruktører til vandaerobic og morgengymnastik

Vil du med? 

Reserver din plads allerede i dag. Sidste frist for tilmelding er den 30. december 2022.

  

  

Du kan også ringe til Bravo Tours direkte på telefon 96 27 37 77.

PROPA kontakt
Har du spørgsmål til rejsen, er du velkommen til at kontakte Ole Hansen fra Sport & Motionsudvalget på tlf. 40 27 68 62 eller på mail: oleagent@gmail.com