NU GØR PROPA NOGET VED DIN INKONTINENS

 

KURSUS I BÆKKENBUNDSTRÆNING

PROPA har besluttet at gøre noget ved senfølger som følge af prostatakræft. Vi vil starte op med bækkenbundstræning for mænd, der er utætte og ikke kan holde på vandet.

Vi har tidligere oplevet stor succes i Hovedstaden med bækkenbundstræning arrangeret af PROPA Hovedstaden. Derfor følger vi nu op med et tilbud til hele landet. Der er en begrænsning på i alt 200 deltagere efter ’først-til-mølle’-princippet.

   

WEBINARET AFHOLDES D. 11. OKTOBER KL. 17.00 OG VARER CA. 2 TIMER

Det kommer til at foregå på følgende måde:

  1. Du tilmelder dig ved at sende en mail til bb-træning@propa.dk senest den 5. oktober med flg. oplysninger: navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Du er først endelig tilmeldt, når du modtager en mail retur med bekræftelse på sin deltagelse samt navn på ’din’ fysioterapeut i forløbet.
  2. Kurset er kun for PROPA medlemmer og gratis. Dog refunderer vi ikke kørselsudgifter.
  3. Webinar med Fysioterapeut Hanne Ryttergaard, hvor Hanne forklarer fysikken og teknikken omkring prostata og den manglende prostata, og hvordan du kniber korrekt.
  4. Det er en betingelse, at du har fulgt Webinaret d. 11. oktober for at kunne deltage i resten af kurset.
  5. Du får 2 gratis konsultationer hos en af landets dygtige fysioterapeuter i den region, du bor i. Konsultationen vil vare ca. ½ time pr. gang.
  6. PROPA vil følge op med en afsluttende telefonsamtale, hvor vi vil følge op på din tilfredshed med forløbet, og for at sikre at tingene virker så godt, som det kan lade sig gøre. (Vi kan ikke garantere resultatet).

Har du spørgsmål til kurset, kan du kontakte Svend Erik Bodi, mail: sundhed@PROPA.dk eller tlf. 24 64 11 39.