PROPA er kommet på Facebook!

75 procent af alle danskere bruger Facebook. Det gør Facebook til en effektiv kommunikationsplatform med masser af muligheder for vækst og sammenhold i PROPA.

I PROPA har vi valgt at få en Facebook-side for at skabe bedre synlighed for både nuværende og nye medlemmer. Især rekrutteringen af nye medlemmer er utrolig vigtig for vores forening, og det håber vi, at Facebook kan hjælpe os med.

På vores Facebook-side er der blandt andet mulighed for at donere penge til Prostatakræftforeningen, så vi kan hjælpe endnu flere danskere, der er ramt af prostatakræft. Vi bruger også Facebook-siden til at skabe opmærksomhed omkring vores arrangementer og hermed fremme det sociale sammenhold mellem medlemmerne. Selvfølgelig vil vores Facebook-side også løbende blive opdateret med information om de nyeste behandlingsmetoder, spændende artikler og billeder fra de arrangementer, vi holder.

Men bare rolig! Vi glemmer ikke alle jer, der ikke har en Facebook-profil. Vi ændrer ikke informationsniveauet på vores hjemmeside, og medlemsbladet PROPA-Nyt udkommer ligeså ofte, som det plejer. Facebook er blot et supplement til vores andre kommunikationskanaler, så vi blandt andet kan tiltrække nye medlemmer.

Er du allerede på Facebook, eller har du fået lyst til at oprette en Facebook-profil? Så gå ind og find vores Facebook-side PROPA Prostatakræftforeningen og følg med i de seneste nyheder, arrangementer og billeder fra os i PROPA.

FØLG, DEL og LIKE os på Facebook, så vi kommer endnu bredere ud.