TILBUD TIL PROPA’s MEDLEMMER

   

Sexolog og sygeplejerske Else Olesen

Få hjælp til ny seksualitet efter prostatakræft

– uanset hvilken behandling, du har fået!

   

Sexolog og parterapeut Else Olesen har, på baggrund af mange års rådgivning af prostatapatienter og erfaring med hjælpemidler mod impotens, lavet et on-line forløb til mænd, der ønsker at gøre noget ved deres seksuelle udfordringer. Forløbet, der hedder 6LIV MED PROSTATAKRÆFT, består af en række videoer, som nøje beskriver, hvad du (og din evt. partner) kan gøre for at sikre et nyt og godt seksualliv efter din prostataoperation.

  

  

 

HELE FORLØBET TILBYDES PROPAS MEDLEMMER TIL EN SÆRLIG RABAT

Efter forhandling med Else Olesen er det lykkedes PROPA at skaffe rabat på adgang til hele forløbet på 300 kr., således at vores medlemmer kun skal betale 499 kr. for fri og varig adgang til hele forløbet, der indeholder videoer om:

  • Seksualitet og prostatakræft
  • Behandling af rejsningsproblemer
  • Inkontinens og bækkenbundstræning
  • Prostatakræft og parforhold
  • Træningsprogrammer, massage og intim massage programmer
  • Guide til medicinsk behandling
  • Samt en e-bog med viden om rejsningsproblemer og andre udfordringer samt behandling

Videoerne er baseret på Else Olesens mange års erfaring som sexolog og sygeplejerske på Sexologisk Center, Aalborg Universitetshospital samt hendes store specialviden om hjælpemidler til et godt sexliv efter de potensproblemer, prostatabehandlinger ofte medfører.

Blandt hjælpemidlerne er f.eks. en penispumpe, som i mange tilfælde kan hjælpe selv patienter med fuld impotens ny mulighed for rejsning og samleje. Det hele præsenteres i omhyggelige og pædagogiske videoer, der også tager hånd om de problemer, som kan følge i parforholdet, når prostatakræften pludselig ændrer det samliv, der var.

For de 499 kr. får du, som medlem af PROPA, adgang til hele videoforløbet i ubegrænset tid, således at du kan se det hjemme hos sig selv, når det passer dig (og din evt. partner), og du kan naturligvis se de enkelte dele hver for sig og uafhængigt af hinanden.

    

Du kan se mere om videoforløbet og få adgang til tilbuddet her:

https://elseo.dk/online-forloeb-seksualitet-efter-prostatakraeft-6liv-med-prostatakraeft/

  

Send en mail til sekretariat@propa.dk og få tilsendt rabatkoden, som sikrer dig rabatprisen på 499kr.

NB. Tilbuddet gælder kun for PROPA medlemmer.

   

God fornøjelse og forhåbentlig med adgang til et nyt og dejligt sexliv med den, du elsker.

   

Medlem af PROPA’s Hovedbestyrelse Svend Erik Bodi udtaler om 6LIV MED PROSTATAKRÆFT:

”Jeg har i mit forløb selv måttet kæmpe mig frem til de hjælpemidler, der findes på markedet og gang på gang er jeg blevet rystet over så lidt, det almindelige sundhedsvæsen ved om de potensmidler, der findes til os prostatakræftramte mænd – for slet ikke at tale om, hvordan de virker.  Men med 6LIV MED PROSTATAKRÆFT, er det hele nu samlet et sted og endda med en absolut professionel person bag, der både kender virkningerne og kan formidle både brugen og resultaterne. Det er en kæmpe gave til alle os, der har brug for hjælp til at bevare et liv med seksualitet.”

Hør telefoninterview med Else Olesen her: